bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

Bitget, Team Spirit’in Resmi Kripto Para Partneri Oldu

bitget team spiritin resmi kripto para partneri oldu 1

Kripto para borsası Bitget, Rusya’nın önde gelen e-spor organizasyonu ve The Dota 2 International 2021‘in kazananı Team Spirit ile partnerliğini duyurdu.

Anlaşmanın bir parçası olarak Bitget’in logosu Team Spirit’in formalarında, oyun içi ve sosyal medya platformlarında yer alacak. Ayrıca, bu partnerlikle bağlantılı olarak çeşitli e-spor ve GameFi ile ilgili işlem yarışmaları, hediye dağıtımı ve promosyonlar düzenlenecek.

Bitget, Team Spirit ile Partnerliğini Duyurdu

2015 yılında kurulan Team Spirit, popüler e-spor organizasyonlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Takım, kuruluşundan bu yana küresel e-spor ortamında aktif olarak dahil olurken; Dota2, CS:GO ve Hearthstone olmak üzere üç alanda turnuvalara katılıyor. 2011’de Natus Vincere’den bu yana Uluslararası şampiyonluğu kazanan ikinci Doğu Avrupa takımı olan Team Spirit, 18 milyon dolar ile e-spor tarihinin en büyük ödül havuzunu da kazanmış durumda.

bitget team spiritin resmi kripto para partneri oldu

Bitget CEO’su Sandra Lou konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

“Bizim de değer verdiğimiz adalet ve rekabet barındıran spor ruhunu Team Spirit’te görüyoruz. Yeni alanları ve yenilikleri keşfetmek için aynı tutkuyu paylaşıyoruz. Bu işbirliğinin daha fazla insanın kripto endüstrisine aşina olmasına ve bunların ortaya çıkmasına yardımcı olacağına inanıyoruz.E-spor tutkunlarını dijital finansın sağladığı yatırım fırsatlarına yönlendiriyor.”

Lou kripto para ve merkeziyetsiz teknolojilere de değinerek sözlerine şunları ekledi:

“Bu, espor arenasına ilk girişimiz olmasa da, bu alandaki son ortaklığımız da olmayacak. Aralarında doğal bir sinerji olduğuna inanıyoruz ve daha fazlasını keşfetmeye, e-spor ve sanal dünyalarda, kripto para ve merkeziyetsiz teknolojilerin değerini güçlendirmeye yardımcı olmak istiyoruz.”

Diğer taraftan Team Spirit’in CEO’su Nikita “Cheshir” Chukalin ise şunları kaydetti:

“Bitget’ın ortağımız olmasından çok memnunuz ve böyle bir sınır ötesi işbirliğinin her iki taraf için nasıl daha fazla sinerji ve değer yaratacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. En ilerici sektörlerdeki şirketlerin ortaklarımız haline geldiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz. Bitget, şüphesiz geleceğe odaklı bir şirket ve değerlerimizle büyük ölçüde uyumlu. Görünüşte ulaşılmaz ve sanal olan kripto ve e-spor artık hayatımızın neredeyse ayrılmaz parçaları. Team Spirit olarak, gelecekteki işbirlikleri için heyecanlıyız ve her iki toplumun büyümesine tanık olmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bunlara ek olarak borsanın 120 yılı aşkın bir geçmişe sahip İtalyan futbol devi Juventus’un ve yerleşik bir e-spor platformu olan Professional Gamers League’in de (PGL) resmi ortağı olduğunu belirtelim.

Diğer taraftan Bitget, Temmuz 2021’de, merkeziyetsiz cüzdan Bitkeep’i satın aldı. Bu satın alımla şirket, DeFi, Dapp ve NFT alanlarında da gelişmeyi planlarını da sürdürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala