bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,517.29 0.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.51 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 613.25 1.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.31 1.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525289 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47098 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151651 0.55%

Bitget, PGL RMR ve PGL Major Antwerp 2022’ye Sponsor Oldu

Bitget PGL RMR ve PGL Major Antwerp 2022ye Sponsor Oldu

Kripto para ve Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken, borsalar da önemli iş birliği ve sponsorluklar duyurmaya devam ediyor. Son olarak kripto para borsası BitGet de, 2002 yılında kurulan, yenilikçi ve bağımsız bir turnuva organizatörü olan PGL 2022’de sponsor olduğunu duyurdu. Bu sponsorluk ile BitGet, PGL’nin her iki amiral gemisi etkinliğinin özel kripto para partneri olacak.

Bitget, PGL RMR ve PGL Major Antwerp 2022'ye Sponsor Oldu

BitGet’ten E-Spor Adımı

Son dönemde özellikle spor ve kripto sektörü arasında oldukça güçlü bir bağ kuruluyor. E-Spor da bu sporlardan birisi olarak son dönemde büyük ilgi görüyor. 2002 yılında kurulan PGL ise çevrimdışı etkinlikler yürüterek, ulusal ve uluslararası bir izleyici kitlesi için e-sporla ilgili içerik üreten bir turnuva organizatörü olarak karşımıza çıkıyor.

BitGet ise bu sponsorluk ile birlikte kurumsal markanın erişimini en üst düzeye çıkarmak için bu partnerlikten yararlanarak, kripto para ile diğer endüstriler arasındaki boşluğu daha da daraltmayı hedefliyor. BitGet’e göre bu adımlar, kripto paraları herkes için bir yatırım kaynağı olarak oluşturacak ve daha fazla kullanıcının karmaşık kripto ekosistemini anlama fırsatına sahip olmasını sağlayacak.

Konuyla alakalı olarak konuşan Bitget CEO’su Sandra Lou, şu ifadelere yer verdi:

“PGL Major Stockholm 2021 için Ekim 2021’deki sponsorluğumuzun ardından, CS:GO RMR ve PGL Major ile partner olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hızla gelişen kripto alanındaki yerimizi ve konumumuzu güçlendirmek için benzer fikirli partnerlerle partner olmaya her zaman hevesliyiz.. Geçen yılın sonundaki başarılı partnerliğimizden sonra, ikili sinerjiler elde etmeye devam ederken PGL ile yeni zirvelere ulaşacağımızdan eminiz.”

Diğer taraftan PGL CEO’su Silviu Stroie ,se şunları kaydetti:

“Partnerlikler kurarken güvenilirlik bizim için en büyük önceliklerden biri olmaya devam ediyor. Yaklaşan etkinliklerimiz için bir kez daha Bitget’ten destek alabildiğimiz için mutluyuz. Bu partnerliğin her iki endüstrinin büyümesini destekleyeceğini ve Bitget gibi bir partner ile önümüzdeki yıllarda daha da yüksek hedeflere ulaşacağını umuyoruz. Hem e-spor hem de Crypto arasında güçlü bir sinerji olduğuna inanıyoruz ve bu yola Bitget gibi bir partner ile devam etmekten mutluluk duyuyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala