bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,437.87 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.77 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 590.17 2.55%
solana
Solana (SOL) $ 187.35 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622166 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648957 0.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.199431 8.35%

Paylaş

Bitget KCGI 2022: Tahtın Çağrısı 9 Mayıs’ta Başlayacak

bitget1

Singapur, 25 Nisan 2022 – Lider global türev borsası – Bitget, bugün en çok rağbet gören ve yılda 2 kere düzenlenen global kripto vadeli işlem yarışması King’s Cup Global Invitational’ın (KCGI) geri dönüşünü duyurdu. Bitget KCGI 2022 için kayıtlar 9 Mayıs 05:00 ile 20 Mayıs 05:00 (TSİ arasında açılırken, yarışma 20 Mayıs 05:00 ile 10 Haziran 05:00 (TSİ) arasında gerçekleşecek.

KCGI ilk olarak 2021’in sonlarında çıkış yaptı ve Bitget kullanıcılarına ilk tanıtıldığında 10.000’e yakın katılımcıyı çekti. KCGI iki rekabetçi formattan oluşur – Takım Savaşı ve Bireysel Yarışma. Başvuru sırasında vadeli işlem hesaplarında en az 300 USDT olan kullanıcılar, bu yılki KCGI’ya katılmaya hak kazanacak. Dünyanın her yerinden gelecek profesyonel traderlara katılarak gücünüzü test edebilir veya sadece Avantaj Bölgesine katılabilirsiniz.

Geçen yılın popülaritesinin ivmesini takiben, KCGI 2022 için ödül havuzu ikiye katlanarak 200 BTC oldu. Mali ödüllerin yanı sıra, Bose hoparlörler, katlanır bisikletler, birinci sınıf oyuncu koltukları, LG standbyME Ekranlar vb. dahil olmak üzere çeşitli hediyeler de kazanmanız için hazır.

Bu yılki KCGI hakkında yorum yapan Bitget CEO’su Sandra Lou, şu ifadelere yer verdi:

“KCGI 2022: Tahtın Çağrısı Bahar dönemini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçen yılın sonundaki çıkışından bu yana topluluğumuzdan son derece olumlu geri bildirimler aldık ve sonuç olarak bu yıl ödüllerimizi ikiye katlamaya karar verdik. İşlem yarışmalarına ev sahipliği yaparak, kullanıcılarımıza eğlenceli ve yenilikçi bir ortamda kriptoyu anlama ve öğrenme fırsatı vermeyi ve deneyimin bir parçası olarak ödüllendirilmeyi umuyoruz. Kayıt yaptıran kullanıcılarımızın heyecan verici bir yarışma başlattığını görmek için sabırsızlanıyoruz ve tüm katılımcılarımıza iyi şanslar!”

KCGI etkinliğinin tüm detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Bitget Hakkında

Bitget, Temmuz 2018’de kurulan lider global kripto para borsasıdır. 50 ülkede 2 milyondan fazla müşteriye hizmet veren Bitget, merkezi olmayan finansın global ölçekte benimsenmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bitget, piyasaya sunulduğundan bu yana, amiral gemisi Tek Tıkla Copy Trade ürünlerinin popülaritesini kazanarak dünyanın en büyük kripto Copy Trade platformu haline geldi. CoinmarketCap’e göre Bitget, Ocak 2022 itibarıyla türev hacmi açısından dünya çapında üçüncü sırada yer aldı. Better Trading Better Life misyonumuza sıkı sıkıya bağlı kalan Bitget, dünyanın her yerindeki kullanıcılarımıza kapsamlı ve güvenli ticaret çözümleri sunmaya kendini adamıştır. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin lider ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile 2022’nin başlarında partnerliklerini de duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala