bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Bitfinex ve Tether, Piyasa Düşüşünde Çalışanlarını İşten Çıkarmayacak

bitfinex ve tether piyasa dususunde calisanlarini isten cikarmayacakda

Birçok kripto borsası kripto para piyasasındaki düşüş devam ederken çalışanlarını işten çıkarmaya başlamıştı. Bu kez Bitfinex ve Tether, bazı rakiplerinin aksine personel azaltma planları yapmıyor. Bunun yanında her iki şirkette mevcut piyasa gerilemesinde daha fazla kişiyi işe almak istediklerini söyledi.

Bitfinex ve Tether İşten Çıkarma Yapmayacak

Kripto para piyasası zor bir dönemden geçerken, birçok kripto şirketi bu düşülten etkilenerek bünyesindeki çalışan sayısını azaltmaya başladı. Bunun yanında tam tersi olarak bazı borsalar ise işten çıkarma yapacaklarını ve yeni alımlar gerçekleştireceklerini belirtti.

bitfinex ve tether piyasa dususunde calisanlarini isten cikarmayacaka

Bitfinex COO’su Claudia Lagorio konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bitfinex, ölçülü ve metodik bir şekilde yetenek ve kaynak edinmeye yatırım yapmaya devam ediyor. Doldurmak istediğimiz bir dizi kariyer fırsatımız var ve işe alım planlarımız değişmeden kaldı. Hiçbir zaman hızlı bir şekilde işe almadığını ve ardından bir yaşanan düşüşte personeli azaltmadı.

Tether sözcüsü de konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Tether’de her zamanki gibi devam ediyor. Tether kârlı ve işimizi desteklemek için kilit roller için işe almaya devam edecek. Çalışanlarımızı ve geleceklerini önemsiyoruz. Geçmiş kripto kışlarında bile personel sayımızı asla azaltmadık ve bunu hiçbir zaman yapmayacağız.

Ek olarak son dönemde işe alım yapan ve işten çıkarma yapan şirketlerin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala