bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Bitfinex, Cardano Vasil Desteğini Duyurdu

bitfinex cardano vasil destegini duyurdu

Blockchain firması Cardano, geçtiğimiz günlerde uzun bir süredir beklenen Vasil yükseltmesini başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti. Cardano’nun Vasil yükseltmesi sonrasında Bitfinex, Vasil desteği sunduğunu açıkladı.

Bitfinex, Cardano Vasil Desteği Sunuyor

Kripto para borsası Bitfinex, Cardano’nun başarılı bir şekilde tamamlanan Vasil hard fork’u için destek verdiğini açıkladı. Bitfinex, açıkladığı bu desteğin ardından Cardano Vasil yükseltmesine destek veren bir dizi kripto para borsası arasına katıldı.

Bitfinex tarafından yapılan açıklamada, şirket bugünden itibaren Cardano Vasil yükseltmesi ile birlikte gelen yeni özellikleri kullanıma sunmaya başlayacağını belirtti. Bitfinex açıklamasında, Cardano’nun Vasil hard fork’unun uygulanmasının ticareti, para yatırma işlemlerini ve para çekme işlemlerini etkilemeyeceğini belirtti.

bitfinex cardano vasil destegini duyurdu 2

Cardano Vasil yükseltmesi yaklaşık üç aylık bir gecikmenin ardından 22 Eylül 2022’de başarılı bir şekilde hayata geçmişti. Cardano için yeni Vasil yükseltmesi, zincir içi komut dosyasının işlenmesini iyileştirecek, verimi artıracak ve ademi merkeziyetçilik düzeyini artıracak. Son olarak Cardano’nun Vasil yükseltmesinin ardından Cardano (ADA), yaklaşık yüzde 9’dan fazla düştü. Cardano (ADA), haberin yazımı esnasında 0.4497 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala