bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,924.59 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.14 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 543.86 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 138.19 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483742 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441092 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147042 0.89%

Bitdeer, Le Freeport’u 29 Milyon Dolara Satın Aldı

Bitdeer Le Freeportu 29 Milyon Dolara Satin Aldi

Kripto şirketleri arasındaki satın alımlar tüm hızıyla devam ediyor. Sektörde yaşanan büyüme ile birlikte yatırımlar, iş birlikleri ve satın alımlar artarken, son olarak bir satın alım haberi de Bitdeer tarafından geldi. Şirket, Asya merkezli Le Freeport‘u 28.4 milyon dolara satın aldı.

Bitdeer Le Freeportu 29 Milyon Dolara Satin Aldi 1

Bitdeer, Le Freeport’u 29 Milyon Dolara Bünyesine Kattı

Çinli kripto milyarderi Jihan Wu yeni şirket satın alımları ile büyümeye devam ediyor. Bloomberg tarafından paylaşılan detaylara göre Wu’nun şirketi Bitdeer Technolohies, 28.4 milyon dolara Le Freeport’u bünyesine kattı. Asya’nın Fort Knox’u olarak adlandırılan Wu, güzel sanatlar, değerli taşlar, altın ve gümüş şirketini İsviçreli sanat yatırımcı ve kurucusu Yves Bouvier liderliğindeki hissedarlardan satın aldığını söyledi. 

Satın alım resmi olarak açıklanmazken satın alımı detayları da açıklanmadı. Micree Zhan ve Jihan Wu tarafından kurulan şirket, iki ortak arasındaki anlaşmazlık sonrası ikiye ayrıldı. Zhan, Wu’nun hissesini satın alarak Bitmain2in tasarımı ve üretim işini ele alırken Wu, Bitdeer’i elinde tuttu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala