bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,755.69 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,534.43 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 612.33 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 184.02 1.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.614585 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640036 1.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213519 5.28%

Bitcoin’in Geleceği Ne Olacak?

Çiğdem Ceylan’ın sunuculuğuyla haftanın öne çıkan haberleri; Paris Saint-Germain, Japonya turu için biletlerini NFT olarak satacak. Union Bank Of India, Metaverse bankacılığına başlıyor. Twitter, Elon Musk’a dava açtı. Michael Saylor, Bitcoin’in gerçek değerini açıkladı ve Celsius Network, iflas başvurusunda bulundu. Tüm bunlar ve ve daha fazlası Kripto Bülten’de.

Kripto Para Piyasasında Neler Yaşandı?

Fransız futbol devi Paris Saint-Germain, bu ay Japonya’da hazırlık maçları oynayacak. tam da burada NFT’ler işin içine dahil edildi. Hazırlık maçları için her biri 30 milyon yen, yani yaklaşık olarak 218 bin dolar değerinde NFT biletleri satacak.

Hindistan merkezli Union Bank of India, popüler metaverse platformu the SandBox’ta metaverse Virtual Lounge ve Open Banking isimli bir platform açtı.

Twitter, yaklaşık 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını feshettiği için Elon Musk’a dava açtı.

MicroStrategy CEO’su, Bitcoin’e destek vermeye devam ediyor. Saylor, kötü enflasyon koşullarına rağmen Bitcoin’in gerçek değerinde olmadığını belirtti.

Kripto kredi platformu Celsius Network, kripto para piyasasındaki düşüşten etkilenen şirketler arasında yer alıyordu. Müşterilerinin para çekme işlemlerini geçtiğimiz ay durduran Celsius Network, bu kez iflas başvurusunda bulundu.

Disney, yenilikçi şirketlere destek projesi olan Disney Accelerator’da Polygon’a yer verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala