bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Bitcoin Rekor Özel: Crypto Kemal ve Erkan Öz’ün Bitcoin Yorumu – Canlı Yayın

Bitcoin’in rekor kırması ile birlikte Melis Hazal Karagöz, Crypto Kemal ve Erkan Öz ile birlikte gündemi ve Bitcoin’de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Melis Hazal Karagöz Erkan Öz’e “Bitcoin’de durum nedir? Konu nereye ilerliyor?” şeklinde soru yöneltti:

Erkan Öz “Şimdi ben öncelikle bizi takip eden izleyicilerimize tebrik etmek istiyorum yeniden 65 bin doları gördük. Eski zirve görmeden sonra çok zor bir süreçten geçtik. Bu süreçte çok yatırımcılar döküldü yani çok iyi yatırımcılar bile zorlandı. Sizler umuyorum ki çoğunuz başardınız, bugünleri tekrar gördük. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Ben elimden geleni yaptım bu süreçte 65 binde 30 bine düşerken yazılar yazdık, programlarda konuştuk. Veriler aslında bu sezonu yükseliş sezonu bitmediğini gösteriyordu özellikle zincir üstü veriler. Bunu defalarca söyledik 30 bine düştü ama sezon bitmedi mutlaka geri gelecek diye demiştik ve dediğimizde oldu. Bundan sonra zaten biraz teknik analiz bilenler fark edecek 65 binden 30 bine gerileme olduğunda bir yay şeklinde olmuştu ve tekrar bu şeklinde 65.000 olduğunu görecekler” dedi.

Crypto Kemal ise şunları ekledi:

Crypto Kemal “Ben aslında Mayıs, Haziran gibi bende Bitcoin’den kaçmıştım aslında. Piyasanın bu kadar hızlı yükseleceğini beklemiyordum açıkçası. 42k civarındayken tekrardan Bitcoin’e karşı bir vurmuş olmamın sebebi şu; NFT sektörüne kayan parayı gördükten sonra ben biraz daha ilgilenmeye başladım. Bildiğiniz gibi NFT’ler kripto paraların çocuğu gibi aslında Blokchain’in gerçek anlamda bir kullanım alanı olmaya başladılar. Ayrıca ETF onayı sürekli ertelendi. Özellikle ayının olduğu dönemlerde sürekli bir gelsin onaylansın da bir kurtulalım gibi düşünüyordum. ETF’nin onaylanmasıyla birlikte Bitcoin olan güven tazelenmiş durumda olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala