bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,914.12 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 559.63 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 143.35 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514079 3.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495411 7.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154202 0.81%

Kriz Bitti Mi? BTC, ETH ve Dominans Teknik Analiz | Stabil Coinler Ne Olacak?

kriptografik programında Beste Uyanık genel çerçevede kripto para piyasasının haftalık durum değerlendirmesini de yaptı. Beste Uyanık ile Bitcoin’de hedef neresi, Bitcoin’de hangi seviyeler ve tarihler önemli, Bitcoin ve Ethereum ne olacak, Bitcoin’ düşer mi, Ethereum yükselecek mi? Geleneksek piyasa ile kripto para piyasası iç içe mi geçti artık? BTC son durum ve Bitcoin Analizi ile kripto paralarda neler olacak?

Stabil Coinler Ne Olacak?

Beste Uyanık bu videoya genel bir çerçevede piyasa özeti ile başladı. Beste Uyanık ayrıca kritik bir haftadan çıktığımızı belirterek kripto para piyasasını değerlendirdi.

Not: Bu videoda yer alan analizler yatırım tavsiyesi değildir.

Beste Uyanık, kriptografik videosunda ilk olarak şu konulara değindi:

Bilindiği üzere kripto para piyasasında düşüş gerçekleşti. Özellikle bu hafta Terra (LUNA) ve UST’nin düşüşü gündem oldu. Öyle ki bu stablecoin’ler bir şekilde birilerinin aldığı ya da verdiği dönemde 1 dolara sabitlenmesini çalışılıyor. Bunun yanında son dönemdeki projeler bunlardan örnek verecek olursak LUNA, AVAX ve NEAR gibi projeler ekosisteme fayda sağlayacağız bağlamında kendi stablecoin’lerini çıkarttılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala