bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

Bitcoin Madencisi TeraWulf, Sermaye Artışına Gitti

bitcoin madencisi terawulf sermaye artisina gitti

Kripto para piyasalarında yaşanan dalgalanmalar, Bitcoin ve kripto madencilik şirketlerini de olumsuz etkiliyor. Bununla birlikte artan maliyetler ve yükselen enerji fiyatları da madencilik şirketlerini zor bir sürecin içine sokuyor. Yaşanan bu durumlar sebebiyle bazı kripto madencilik şirketleri sermaye artışına giderken bazıları da iflas başvurusunda bulundu. Bitcoin madencilik şirketi TeraWulf, öz sermaye tekliflerinde 32 milyon dolar artırdığını açıkladı.

TeraWulf Öz Sermaye Artışıyla 32 Milyon Dolar Topladı

Bitcoin ve kripto para madencilik şirketi TeraWulf, kripto kış şartlarında varlığını devam ettirmek için sermaye artışına gitti. Şirket tarafından yapılan açıklamada halka açık bir sermaye arzından 32 milyon dolarlık yatırım aldığı belirtildi.

bitcoin madencisi terawulf sermaye artisina gitti 2

Konu hakkında açıklama yapan TeraWulf, öz kaynak artışına tabi olan borcunu yeniden yapılandırmak için hali hazırdaki borç verenlerle “ilkede bağlayıcı bir anlaşma” yoluna gittiğini ifade etti. TeraWulf CEO’su Paul Prager konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu başarılara ulaşırken, TeraWulf’un karlı büyüme ve çekici getiriler sağlayacak şekilde konumlandırıldığına her zamankinden çok inanıyoruz. Borç indirimi almak adına gereken ek fonları toplama yeteneğimize güvenmeye devam ederken hissedar değeri oluşturma konusunda kararımız devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala