bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

Bitcoin Madencisi Marathon’un CFO’su Görevinden Ayrılıyor

bitcoin madencisi marathonun cfosu gorevinden ayriliyor

Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Marathon Digital cephesinden beklenmedik bir ayrılık açıklaması geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Marathon Digital’in CFO’su olarak görev yapan Hugh Gallagher’in görevinden ayrılacağı ifade edildi.

Marathon’un CFO’su Mayıs Ayında Görevini Bırakıyor

Bitcoin madencilik şirketleri son on ayın en yüksek gelirlerini yakalamışken, en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Marathon Digital’de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, şirketin bir süredir CFO’su olarak görev yapan Hugh Gallagher’in 12 Mayıs 2023 tarihi itibariyle emekli olacağı belirtildi. Bununla birlikte şirket yeni bir CFO bulmak için dışarıdan bir araştırma başlattı.

bitcoin madencisi marathonun cfosu gorevinden ayriliyor 2

Marathon Digital’deki görevinden ayrılacak olan Hugh Gallagher açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Marathon Digital’e, organizasyonu büyük genişletme planları aracılığıyla desteklemek ve şirketin finans ekibini oluşturmaya yardımcı olmak amacıyla katıldım. Hash oranının artması, Bitcoin üretiminin daha istikrarlı hale gelmesi ve ekibin artık güçlü bir konumda olması sebebiyle emeklilik kararı aldım. Şirkette geçirdiğim görev sürem boyunca kaydetmiş olduğumuz ilerlemeden gurur duyuyorum.

Son olarak Marathon Digital Başkanı ve CEO’su Fred Thiel konu hakkında, “Hugh Gallagher, finans stratejimizi geliştirmede, finans ekibimizi oluşturmada ve başlangıç aşamasında olan bir şirketten daha sofistike bir organizasyona geçişimizde kilit bir rol oynadı.” ifadelerini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala