bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Bitcoin Madencisi Iris Energy, Hashrate’ini Yükseltiyor

bitcoin madencisi iris energy hashrateini yukseltiyor

Bitcoin madencilik şirketleri, operasyonlarını güçlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Iris Energy, yeni cihazlarıyla toplam hashrate oranlarını önemli bir şekilde artırıyor.

Iris Energy, Hashrate’i Üç Katına Çıkartıyor

Bitcoin ve kripto para madencilik şirketi Iris Energy, yeni madencilik cihazlarıyla operasyonlarını güçlendirmeyi sürdürüyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre yeni Bitcoin madencilik cihazlarıyla şirketin hashrate’i önemli bir oranda artacak.

Iris Energy tarafından yapılan açıklamada, 67 milyon dolarlık Bitmain anlaşmasıyla birlikte 4.4 EH/s değerinde makinelerin satın alımı gerçekleşti. Gerçekleştirilen bu satın alımla birlikte şirket mevcut hashrate’ini üç katına çıkartmayı planlıyor. Iris Energy, borç verenden bir temerrüt almasının ardından Kasım 2022’de 100 milyon doların üzerinde kredi teminatı veren yaklaşık olarak 3.6 EH/s değerinde makinelerini kapatmıştı.

bitcoin madencisi iris energy hashrateini yukseltiyor 2

Şirket tarafından yapılan son açıklamada S19j Pro madencilik makinelerinin önümüzdeki aylarda kurulacağını ve bu makinelerin kurulmasıyla birlikte şirketin hashrate’inin 5.5 EH/s’ye çıkacağını açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Daniel Roberts şu ifadeleri kullandı:

Yeni kripto para madencilik makineleri Iris Energy için önemli bir dönüm noktası. Kalan Bitmain ön ödemelerimizi herhangi bir ek nakit harcaması olmadan yeni madencilik cihazları satın almak için kullanabileceğimiz için oldukça mutluyuz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala