bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Bitcoin Madencisi Compass’ın CEO ve CFO’su İstifa Etti

bitcoin madencisi compassin ceo ve cfosu istifa etti

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş nedeniyle faturalarını ödeyemeyen Bitcoin madencilik şirketi Compass Mining’in bu sebeple Bitcoin madencilik tesislerinden birisini kaybettiğini sizlere aktarmıştık. Compass Mining’in CEO’su ve CFO’su “birden çok aksilik ve hayal kırıklığı” sebebiyle şirketten istifa etti.

Compass Mining CEO’su ve CFO’su Şirkette Görevlerinden Ayrıldı

Bitcoin madencilik donanımı ve barındırma şirketi Compass Mining, sahibi Dynamics Mining‘in gerekli faturaları ödemediğini iddia ederek ikisi arasındaki barındırma sözleşmesini feshetmesi sonrasında Maine merkezli barındırma tesislerinden birisini kaybetmişti. Şirkette yaşanan bu olayın ardından Compass Mining CEO’su Whit Gibbs ve CFO’su Jodie Fisher görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

bitcoin madencisi compassin ceo ve cfosu istifa etti 2

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “madenciliği kolay ve erişilebilir hale getirme” nihai misyonunun önüne çıkan “çoklu aksiliklere ve hayal kırıklıklarına” değinildi. Compass Mining iki büyük yöneticisinin istifa etmesinin ardından Baş Teknoloji Sorumlusu Paul Gosker ve baş madencilik sorumlusu Thomas Heller’i geçici eş başkan ve CEO olarak atandığını açıkladı. Bu arada şirketin yönetim kurulu da bu pozisyonlar için kalıcı olarak görev alacak kişilerin arandığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bu yeniden yapılanma yoluyla, şirket tamamen paydaşlarımızın ve toplumun iyi niyetini yeniden kazanmaya ve her büyüklükteki kripto madencilik şirketine sınıfının en iyisi hizmet sunma misyonumuzu yerine getirmeye odaklandık

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala