bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,238.82 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,559.28 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 608.72 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 186.20 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617779 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644658 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215318 9.80%

Bitcoin Madencisi Argo Blockchain’in Hisseleri Askıya Alındı

bitcoin madencisi argo blockchainin hisseleri askiya alindi 2

Zor durumdaki Bitcoin madencilik firmalarının sayısı artıyor. İçinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak isteyen Argo Blockchain’e bir darbe de borsadan geldi.

Argo Blockchain’in İngiltere ve ABD Hisseleri Askıya Alındı

Londra merkezli Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain’in hisselerinin ticareti İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nde askıya alındı. Hisselerin askıya alınma nedeni açıklanmamış olsa da sebebinin madencilik şirketinin içinde bulunduğu zor dönem olduğu düşünülüyor.

bitcoin madencisi argo blockchainin hisseleri askiya alindi

Ekim 2022 sonunda Argo Blockchain, stratejik bir yatırımcıdan 27 milyon dolar toplamak için yapılan bir anlaşmanın başarısız olduğunu ve hisselerinin yüzde 70’ün üzerinde değer kaybı yaşamasına neden olduğunu açıklamıştı. Şirket, Londra Menkul Kıymetler Borsası’na yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Argo Blockchain’in daha fazla finansmanı tamamlamada başarısız olması durumunda, Argo Blockchain’in yakın vadede nakit akışı negatif hale gelecek ve faaliyetlerini kısması ya da tamamen durdurması gerekecek.

Şirketin yayımlanan Kasım 2022 operasyonel güncellemesinde Argo Blockchain, “Şirkete mevcut gereksinimleri için yeterli işletme sermayesi sağlamak” için finansman görüşmelerine devam ettiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala