bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Bitcoin Madenciliği Hash Oranınında Artış Yaşanıyor

bitcoin madenciligi hash oranininda artis yasaniyorr

Kripto para sektörü son dönemde hızlı bir şekilde gelişme kaydederken, piyasanın inişli çıkışlı hareketleri ile kripto odaklı şirketler bu durumdan oldukça etkileniyor. Son olarak Bitcoin‘in fiyatı 20.000 doların altında hareket ederken, varlığın madencilik faaliyeti, madenciler arasındaki rekabeti artırmaya devam ediyor. Sonuç olarak, Bitcoin madenciliği hash oranı yeni bir rekor seviyeye ulaşmış durumda.

Bitcoin Madenciliği Hash Oranı Rekora Koşuyor

Bitcoin‘in madencilik hash oranı, 30 günlük hareketli ortalamaya dayalı olarak tüm zamanların 226.633 EH/s’lik yeni bir seviyesine yükseldi. Blockchain.com verilerine göre hash oranı, Ağustos başında kaydedilen en düşük seviyelere göre istikrarlı bir şekilde yükseliyor.

bitcoin madenciligi hash oranininda artis yasaniyort

İşlemleri işlemek için kullanılan toplam hesaplama gücünü ifade eden hash oranı, Bitcoin’in kısa vadeli toparlanma belirtileri gösterdiği Ağustos ayında zirve yapmaya başladı. Bununla birlikte, Bitcoin’in fiyatı toparlanmaya devam ederken hash oranı yükseldi. 

İşlemleri işlemek için kullanılan toplam hesaplama gücünü ifade eden hash oranı, Bitcoin’in kısa vadeli toparlanma belirtileri gösterdiği Ağustos ayında zirve yapmaya başladı. Bununla birlikte, Bitcoin’in fiyatı mücadele etmeye devam ederken hash oranı yükseldi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala