bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,070.70 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.93 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 4.73%
solana
Solana (SOL) $ 153.30 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542476 4.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513721 4.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158517 1.74%

Bitcoin Lightning Network Kapasitesinde Artış Yaşanmaya Devam Ediyor

bitcoin lightning network kapasi

Bitcoin Lightning Network’ün (LN) sürekli büyümesi, devam eden kripto ayı piyasası tarafından engellenmeyen başka bir dönüm noktasına ulaştıktan sonra hızlanmaya devam ediyor. Bitcoin Lightning Network kapasitesi, hakim olan ayı piyasasındaki olumsuz rüzgarlara rağmen yeni zirvelere çıkmaya devam ediyor. Toplam kapasite şu anda, Kasım ayı piyasasının zirvesinden bu yana yüzde 34,6 artarak 4.290 BTC’ye yükselmiş durumda.

Bitcoin Lightning Network Kapasitesinde Artış Yaşandı

Glassnode verilerine göre; Bitcoin Lightning Network‘ün halka açık kanallardaki toplam kapasitesi, Bitcoin’in fiyatının geçen yıl Kasım ayında neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesi olan neredeyse 68.000 dolarını kaydetmesinin ardından yüzde 34,6 artışla 4.290 Bitcoin’e ulaştı.

bitcoin lightning network kapasitesinde artis yasanmaya devam ediyoradd

Glassnode konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kamu kanallarındaki Bitcoin Lightning Network kapasitesi, hakim olan ayı piyasası rüzgarlarına rağmen yeni zirvelere çıkmaya devam ediyor.

bitcoin lightning network kapasitesinde artis yasanmaya devam ediyord

En son büyümeye dayanarak, iyileştirmelerin yanı sıra olgunluktan geçerken bile ağın artan güveni ve kullanımı olarak yorumlanabilir.

Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) son durumuna bir göz atalım. Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre 22.773,39 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala