bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,483.88 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.57 0.04%
bnb
BNB (BNB) $ 583.93 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 184.54 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620395 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649195 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219806 17.50%

Bitcoin Kredi Kartı İngiltere’den Kripto Para Düzenleme Çağrısı

Çiğdem Ceylan’ın sunuculuğuyla haftanın öne çıkan haberleri; Vauld, CoinLoan ve Voyager Digital gibi kripto şirketlerinin piyasadaki olumsuz gidişattan etkilenerek birtakım kararlar alması ve daha fazlası Kripto Bülten’de.

Kripto Para Piyasasında Neler Yaşandı?

Singapur merkezli bir kripto para borsası olan ve Hindistan’da faaliyet gösteren Vauld, piyasadaki kötü gidişattan etkilenerek para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

Ödeme devi Visa, Birleşik Arap Emirlikleri’nde VIP kullanıcılar için harcama limiti bulunmayan kredi kartı Bitcoinblack kullanıma sundu.

CoinLoan, kullanıcıların para çekme işlemlerini piyasa koşullarını gerekçe göstererek askıya aldığını duyurdu.

Hindistan hükümeti, ülkede işlem başına yüzde 1 vergi uygulamasının yürürlüğe girmesi ile beraber kripto borsalarını zor bir duruma soktu.

Kripto para borsalarının günlük işlem hacimlerinin düşmesi, borsalar üzerindeki baskıyı artırıyor. Kripto para borsası Bitstamp, aktif olmayan kullanıcılarından maliyeti telafi etmek için ücret almaya başlayacağını belirtti.

Kripto şirketi ‘Voyager Digital’in hisseleri, yüzde 34 oranında düşmüştü. Bu gelişmenin ardından şirket, iflas başvurusunda bulundu. 

Son haberimiz İngiltere Merkez Bankası’ndan. İngiltere Merkez Bankası mali politika komitesi, finansal istikrar raporunda kripto para birimlerine değindi. Raporda, kriptonun finansal sistem için acil bir risk teşkil etmediği ancak ele alınması gerektiği bildirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala