bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,467.00 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.98 2.80%
bnb
BNB (BNB) $ 551.58 3.05%
solana
Solana (SOL) $ 142.08 7.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502338 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457556 3.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151874 2.83%

Bitcoin Group, Bankhaus Von Der Heydt’i Satın Almayı Planlıyor

bitcoin group bankhaus von der heydti satin almayi planliyorwef

Son dönemde kripto para sektöründe satın alma işlemleri artış göstermeye başladı. Son olarak çıkan haberelere Almanya merkezli kripto odaklı bir yatırım holding şirketi Bitcoin Group SE, Bankhaus von der Heydt’i satın almayı düşünüyor.

Bitcoin Group, Bankhaus Von Der Heydt’i Satın Almak İstiyor

Bitcoin Group SE’nin Alman bankası Bankhaus von der Heydt’i satın almayı düşündüğü söyleniyor. Bunun yanında Bankhaus von der Heydt, BitMEX’in bu yılın Ocak ayında satın almayı planladığı banka kripto borsası operatörü ile aynı, ancak iki tarafın karşılıklı olarak satın almayı iptal etmeyi kabul ettiği bildirildikten sonra anlaşma Mart ayında suya düştü.

bitcoin group bankhaus von der heydti satin almayi planliyorwd

Bitcoin Group’un web sitesine göre, yatırımcılarının risk çeşitliliği ve potansiyel getiriler açısından gereksinimlerini karşılayan satın almalar yoluyla bir şirketler portföyü oluşturmayı hedefliyor.

Son olarak belirtmek gerekirse Bankhaus von der Heydt 1754 yılında kuruldu. Banka geçen yıl müşterilerine kripto hizmetleri sunmak için Fireblocks ile ortaklık kurdu. Merkezi Münih’te bulunan özel banka, Bloomberg Yasası raporuna göre teknoloji maliyetlerini yönetmekte zorlanıyor ve bir alıcı arıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala