bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,787.09 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.68 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 556.57 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 141.76 2.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521253 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47762 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.18%

Bitcoin Destekli Bitpanda ETN’si Piyasaya Sürüldü

bitcoin destekli bitcoin etnsi piyasaya suruldu

Yapılan bir açıklamaya göre Avusturyalı Bitpanda, borsada işlem gören ilk kripto para birimini piyasaya sürdü. ING ve Postbank gibi platformlar üzerinden erişilebilir olacak Bitcoin ETN’si, Bitcoin fiyatını takip edecek ve euro cinsinden olacak.

Bitcoin Destekli Bitcoin ETN’si AB’ye Göz Kırpıyor

Avusturyalı Bitpanda, borsada işlem gören ilk kripto para birimini piyasaya sürdüğünü açıkladı. Piyasaya sürülen ETN ile yatırımcıların özel anahtarları yönetmesine veya Bitpanda’da bir hesap açmasına gerek kalmayacak. ETN, düzenlenmiş bir saklama görevlisi ile soğuk depoda tutulan Bitcoin tarafından tamamen teminat altına alınmış durumda.,

Bitcoin destekli ETN’si için düğmeye basan Bitpanda, konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Bitpanda’nın kurucu ortağı ve CEO Eric Demuth konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bitpanda, Bitcoin ETN’yi kripto teknolojisine ticaret ve yatırım yapmanın yeni bir yolu olarak tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Yatırımcılara kriptoya şimdi ve gelecekte kolay erişim sağlama konusundaki kararlılığımızın altını çiziyoruz. Temel para birimi olarak Euro ile tamamen AB tabanlı bir Bitcoin ETN yayınlayarak, alternatif bir varlık sınıfı sunabiliyoruz.

Ayrıca Bitpanda’nın Bitcoin destekli ETN’si, Almanya’nın borsada işlem gören ürünler için en popüler platformlarından biri olan Deutsche Boerse’nin elektronik borsası XETRA’da listeleniyor. Bunun yanında Bitpanda; 2022’de Ethereum destekli bir ETN ve bir endeks ETN başlatmayı planlıyor. 

Hatırlatmak gerekirse Fransız mobil ödeme uygulaması Lydia, 5.5 milyon kullanıcısına dijital varlıklara yatırım yapma olanağı sunmak için kripto borsası Bitpanda ile birlikte çalışmaya başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala