bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,699.87 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.50 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 158.24 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551408 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50643 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161563 0.84%

Bitcoin Depot, Nasdaq’ta Halka Açılmayı Planlıyor

bitcoin depot nasdaqta halka acilmayi planliyora

Son zamanlarda birçok farklı şirket Nasdaq’ta halka açılma planlarını açıklıyor. Bu kez Nasdaq’ta halka açılma planları yapan isim dünyanın en büyük kripto ATM operatörlerinden biri olan Bitcoin Depot oldu. Bitcoin Depot, yapılan açıklamaya göre, özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) GSR ​​II Meteora ile tahmini 885 milyon dolar değerinde anlaşma gerçekleştirerek, Nasdaq’ta halka açılmayı planlıyor.

Bitcoin Depot’tan Halka Açılma Planları

Atlanta merkezli bir kripto ATM şirketi olan Bitcoin Depot, yapılan son açıklamalara göre özel bir satın alma aracıyla 885 milyon dolarlık bir değerlemeyle halka açılacak.

bitcoin depot nasdaqta halka acilmayi planliyorasd

Konu ile ilgili detaylara inecek olursak 2016 yılında kurulan Bitcoin Depot, bölgede 7.000’den fazla kiosk ile Kuzey Amerika’daki bu tür ATM’lerin en büyük sağlayıcısı olduğunu söylüyor. 

Bitcoin ATM’lerinin çalışma mantığına bakacak olursak,

Bu ATM’ler bir cüzdan ile bağlanarak çalışır ve bir doğrulama işleminden sonra kullanıcının cüzdanlarına BTC, LTC veya ETH almak için fiat para eklemesine izin verir.

Bununla beraber Bitcoin Depot CEO’su Brandon Mintz, ayı piyasasına rağmen büyümeye devam ettiğini ve halka açıldıktan sonra satın almaları hedeflediğini söyledi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala