bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,788.89 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,244.24 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 605.76 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 157.50 2.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547555 2.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.511718 0.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160893 0.49%

Bitcoin Cüzdanı Strike, Arjantin’de Bitcoin Hizmetlerini Başlattı

bitcoin cuzdani strike arjantinde bitcoin hizmetlerini baslatti

Kripto sektörü küresel olarak tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Son olarak kripto cüzdanı Strike, Arjantin‘de de Bitcoin (BTC) hizmetlerini başlattığını açıkladı. Şirket Yaptığı duyuruda, Arjantinlilerin Bitcoin havale ödemeleri yapabileceklerini, Twitter’da Bitcoin bahşişi alabileceklerini ve Strike’ın eşler arası işlem hizmetlerini kullanabileceklerini söyledi.

Strike, Latin Amerika Planları için Bitcoin Ödemelerini Arjantin’de Başlattı

Şirket Ekim 2021 tarihinde El Salvador‘da Bitcoin ile öde özelliğini duyurmuştu. Bu özellik küresel olarak birçok ülkede hizmete açıldı. Şirket son olarak Latin Amerika’ya açılma planlarının ilk adımı olarak Arjantin de faaliyet göstermeye başladı.

Açıklamaya göre Strike, şu anda Arjantin’deki yatırımcılar, tüketiciler ve bireylerle çalışıyor. Şimdiye kadar şirket, Patagonya’da bulunan güneydeki San Martin de los Andes şehrinde ilk entegrasyonları ve aktivasyonları başlatmış durumda.

Son olarak Strike’ın kurucusu ve CEO’su Jack Mallers konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Arjantin, Bitcoin ekonomisini inşa etmek için en heyecan verici ülkelerden biri ve Bitcoin’i hem üstün bir varlık hem de üstün bir ödeme ağı olarak kullanıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala