bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,282.22 3.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.43 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 608.09 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.70 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530239 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477627 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152643 4.96%

Bitcoin (BTC) Kartı Embily, Artık Visa’nın Hızlı Takip Programında

bitcoin btc karti embily artik visanin hizli takip programinda

Avrupa merkezli fintech şirketi Embily’nin Amerikan kolu olan Embily USA, Visa‘nın Fintech Fast Track programına katıldı. Embily’nin Bitcoin ile doldurulabilen ve dünya çapında mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılabilen banka kartı, gelecek yıl ABD’de piyasaya sürülecek.

Visa’nın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Küresel Fintech Başkanı Terry Angelos, konuyla alakalı olarka yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Visa’nın Fast Track programına katılarak, Embily USA gibi heyecan verici Fintech’ler Visa uzmanlarına, teknolojisine ve kaynaklarına eşi görülmemiş bir erişim elde ediyor. Fast Track, hızla büyüyen şirketlerin verimlilikle ölçeklenmesi için ihtiyaç duyduğu yeni kaynakları sağlamamıza olanak tanıyor.”

bitcoin btc karti embily artik visanin hizli takip programinda

Bitcoin Kartı Embily, Visa’nın Kripto Girişimlerine Katkıda Bulunabilir

Hareket, firmaya Visa’nın ödeme ağına erişim sağlayacak ve iş modelinin ölçeklenmesini hızlandırarak daha hızlı işe alım sürelerini mümkün kılacak. Ek olarak bu katılım ile birlikte Embily’nin teknolojisi de Visa tarafından kullanılabilecek.

Embily, ABD’li müşterilere, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri ile yüklenebilen fiziksel veya dijital ön ödemeli kart olarak sunulacak. Fonlar daha sonra bir üçüncü taraf borsası kullanılarak tasfiye edilebilecek ve ardından çevrimiçi ve çevrimdışı olarak Visa’nın kabul edildiği her yerde harcanmaya hazır olarak kullanılabilecek. Son olarak kullanıcıların banka kartları ile herhangi bir ATM’den nakit de çekebileceklerini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala