bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,702.07 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.18 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 551.88 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 8.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504101 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459513 3.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 3.55%

Bitcoin’de (BTC) Bireysel Yatırımcılar Düşüş, Kurumsal Yatırımcılar Yükseliş Bekliyor!

Bitcoin 1

Geçtiğimiz hafta sonunda yoğun bir satış yiyen Bitcoin (BTC), boğa sinyalleri vermeye devam ediyor. Son olarak 14 bin 300 dolarlara kadar gerileyen en büyük kripto para, bu düşüşe verdiği tepkiyle boğa piyasasında olduğunu kanıtlamış oldu. Şimdiye kadar her satış baskısı alıcı baskısıyla yavaşlatıldı ve bastırıldı.

Bitcoin Balinaları Yükseliş Trendini Destekliyor

Birçok uzmana göre Bitcoin’de boğalar 15 bin dolar seviyesini korumayı başarırsa orta vadede en büyük kripto para biriminde daha yüksek seviyeleri görebilir. Hatta tüm zamanların en yüksek seviyeleri geçilebilir. Bu eğilimi doğrulayan anonim kripto para analisti Byzantine General, Bitcoin balinalarının mevcut stratejisini paylaştı. Analiste göre, bireysel yatırımcılar Bitcoin’de tarafsız hatta düşüş yönlü pozisyon alırken, balinalar önemli ölçüde yükseliş yönlü pozisyon alıyor. Analist bu durumun daha fazla yükselişin çok yakında gerçekleşeceğinin bir göstergesi olduğunu değerlendiriyor.

Bitcoin’in önünde şimdi 16 bin dolar direnci duruyor ve en büyük kripto para birimi bu seviyeyi test etmeye hazırlanıyor gibi duruyor. Uzmanlara göre Bitcoin’in günü 16 bin dolar seviyelerinin üzerinde kapatması bir sonraki adım için inanılmaz derecede olumlu olacak.

14 bin 400 dolardan başlayan toparlanmanın ardından balinaların yükseliş yönlü pozisyon almaya başlamış olması Bitcoin’de daha fazla yükselişin görüleceğini işaret ediyor. Yazım sırasında 15 bin doların üstünde, 15 bin 400 dolar seviyesinde işlem gören Bitcoin, 300 milyar dolara yakın bir piyasa değerine sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala