bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,099.81 0.92%
bnb
BNB (BNB) $ 560.14 1.68%
solana
Solana (SOL) $ 144.47 2.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507557 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472266 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154195 0.53%

Biri Snoop Dogg’un Metaverse Komşusu Olmak için 450 Bin Dolar Ödedi

biri snoop doggun metaverse komsusu olmak icin 450 bin dolar odedi 2

Kısa bir süre önce Snoop Dogg, The SandBox ile ortaklaşa bir proje ile metaverse dünyasına adım atmıştı. Snoop Dogg, canlı konserler vereceği ve oyuncularla etkileşime geçeceği metaverse malikanesini ve NFT koleksiyonunu tanımıştı. Son olarak bir kullanıcı, Snoop Dogg’un metaverse’de komşusu olabilmek adına 450.000 dolar ödedi.

The Sandbox‘ın yerel token’ı olan 71.000 SAND’a yakın bir satış gerçekleşti.

Bunun üzerinde Dogg, Twitter üzerinden takipçisine “Komşum olur musun?” diye cevap verdi. 

biri snoop doggun metaverse komsusu olmak icin 450 bin dolar odedi

Snoop Dogg Metaverse Evreninden Memnun

Sandbox’taki sanal arazi, mekan ve varlıklar, dijital öğeler üzerinde mülkiyet hakları veren NFT’ler olarak satın alınabiliyor. Böylece kullanıcılar, metaverse evreninde sahip oldukları varlıkları değer biçip satabilirken, istediklerini alabiliyorlar.

The Sandbox Yönetim Kurulu Üyesi Mathieu Nouzareth, Snoop Dogg ile yapılan ortaklık sonrası “Onunla birçok şey yapacağız” demişti.

Görünen o ki, ünlü rapçinin takipçileri Snoop’ Dogg ile etkileşime girmek için metaverse üzerinden yer ve eşyalar satın alıyor. Ek olarak Nouzareth bir müjde daha verdi:

 “Bir sonraki kampanyamız, Snoop Dogg ile LAND satmakla ilgili olacak ve ardından bu büyük konserimiz olacak. 1000 bileti şimdiden sattık ve gelecek yılın başlarında sizleri geliyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala