bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Birden Fazla Balina Shiba Inu Satın Aldı

birden fazla balina shiba inu satin aldi

SHIB topluluğu önemli bir açıklamada bulundu. Topluluk, son on dört gün içinde birden fazla kripto balinasının büyük miktarlarda Shiba Inu satın aldığını belirtti.

PAC Protokolü CEO’su David Gokhshtein, haberi Twitter’a hesabından duyurdu. Bir kripto balinasının perşembe gününden bu yana milyarlarca Shiba Inu satın aldığını söyledi.

Aynı Balina Üç Büyük Yığın Halinde Shiba Inu Satın Aldı

SHIB aktivistlerinden birinin yorumuna göre, son iki hafta içinde Shiba Inu’yu satın alan birden fazla balinanın olduğunu söyledi. Şimdiye kadarki en büyük satın almayı Perşembe günü gerçekleşti. 46 milyon dolar değerinde Shiba Inu satın alındı. Bu da yaklaşık 6 trilyon SHIB demek.

Daha sonra, Cumartesi günü, aynı balina üç büyük yığın halinde 276 milyar SHIB daha satın aldı. Ardından 116 milyar ve 159 milyar değerinde SHIB aldı. Ayrıca bu işlemler birbirinden sadece birkaç saat aralığında gerçekleştirildi.

Bu yılın başlarında, balinalar Shiba Inu’dan birkaç kez önemli satın alımlar gerçekleştirmişti. Yaz aylarında, SHIB, WeBull ve Coinbase Pro tarafından listelenen eToro platformuna eklenmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala