bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,757.08 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.71 4.68%
bnb
BNB (BNB) $ 606.30 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 144.31 9.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 4.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468229 5.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149737 7.38%

Bir Kullanıcı 5 Bored Ape NFT’si Kiralayarak 1.1 Milyon Dolarlık APE Aldı

Bir Kullanici 5 Bored Ape NFTsi Kiralayarak 1.1 Milyon Dolarlik APE Aldi

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlere, Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) yaratıcıları Yuga Labs’in NFT‘lerinden birine sahip olan herkese ApeCoin’i (APE) airdrop’u gerçekleştireceğini paylaşmıştık. Ekip, Bored Ape Yacht Club ve Mutant Ape Yacht Club koleksiyonlarının sahiplerine toplam ApeCoin arzının yüzde 15’ini (150 milyon APE) tahsis etti ve bu da 800 milyon doları aşan şaşırtıcı bir değere ulaştı. Öyle ki her BAYC sahibi, 80.000 ila 200.000 ABD Doları arasında bir değerde 10.094 APE aldı. Ancak AirDrop sorunsuz geçmedi.

Bir Kullanıcı 5 Bored Ape NFT'si Kiralayarak 1.1 Milyon Dolarlık APE Aldı

Bored Ape NFT’si Kiraladı, AOE AirDrop’una Katıldı

Gerçekleştirilen airdrop ile birlikte Bored Ape sahipleri yeni APE token’larına kavuşurken, birisi, başlangıçta sahip olmadığı NFT’leri kullanarak airdrop’u talep etmenin bir yolunu buldu. Bunu gerçekleştirmek için airdrop’un çalıştığı belirli yoldan yararlandı.

İşin püf noktası, ApeCoin airdrop’unun geçmişte belirli bir zamanda Bored Ape’e kimin sahip olduğunun anlık görüntüsüne dayanarak dağıtılmamasıydı. Bunun yerine, airdrop’u talep etme noktasında Bored Ape’e sahip olan herkes tarafından talep edilebilirdi. Yani birine Bored Ape’inizi verdiyseniz ve token’larını daha önce talep etmemiş olsaydınız, token’larınızı talep edebilirlerdi. 


Bu, kişinin tek yapması gereken, APE için talep edilmeyen bazı Bored Ape NFT’lerinin ele geçirmek olduğu anlamına geliyordu ve airdropu talep etmek için bu Maymunlara kısa bir süreliğine sahip olmaları yeterliydi. 

Kullanıcı tam olarak bunu yaptı ve 1.1 milyon dolalık APE’sini Uniswap üzerinden çıkarttı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala