bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,118.79 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,535.37 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 616.71 5.79%
solana
Solana (SOL) $ 185.41 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62793 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654687 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214862 0.44%

Bir DAO Yatırımcı Grubu, Blockbuster’ı Satın Almak İstiyor

bir dao yatirimci grubu blockbusteri satin almak istiyor

BlockbusterDAO adlı Ethereum tabanlı bir merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) yatırımcı grubu, Twitter hesabı üzerinden, Blockbuster’ı almak istediğini açıkladı. DAO yatırımcı grubu; Blockbuster film ve video kiralama şirketini satın almak için NFT satışlarında, 5 milyon dolarlık bir hedef belirledi.

DAO Grubu Blockbuster için 5 Milyon Dolar Toplamayı Hedefliyor

Merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) yatırımcı grubu Twitter hesabı üzerinden, Blockbuster’ı almak istediğini açıkladı. Yatırımcılar, “nostaljik” ve “tarihi” şirketi satın almak için 0.13 ETH yani 530.54 dolar karşılığında BlockbusterDAO NFT’lerini satarak, bütçeyi 5 milyon dolar artırmayı planlıyor.

BlockbusterDAO grubu konu ile ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden satın alma ile ilgili olarak şunları yazdı:

Markaya yeni bir yaşam süresi vermenin zamanı geldi. İnsanların bir markası insanlara ait olmalı ve insanlar tarafından yönetilmelidir. Blockbuster adı bile bir Web3 ürünü olma yolunda ilerliyor.

bir dao yatirimci grubu blockbusteri satin almak istiyor 2

Ayrıca belirtmek gerekirse DAO’lar, Blockchain teknolojisi aracılığıyla uygulanan kuralları olan organize topluluklar olarak karşımıza çıkıyor. Aslında uzun yıllardır varlar. Ancak 2021, genel kripto para piyasasının değerlemesinin artmasıyla birlikte DAO’lar aracılığıyla bir bağış toplama patlaması da ilgi gördü. 

Bunun yanında satın alma başarılı olursa, DAO’nun Blockbuster için yol haritası; Blockbuster’ın merkezi olmayan bir film akışı hizmeti olarak çalışmasını sağlayacak. Ayrıca daha fazla para toplama için bir NFT varlığının da geliştirilmesini sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala