bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,370.25 3.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.10 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 608.08 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 147.61 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525857 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477096 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151553 6.58%

Bingbon ve TradingView Güçlerini Birleştirdi

bingbon artik tradingview uzerinden kullanilabilir

Borsalarla analiz platformlarının entegrasyonu kullanıcıların işlerini kolaylaştırması açısından oldukça önemli. Bu sayede yatırımcılar analizlerini yaparken, iki farklı platform arasında geçiş yapmak zorunda kalmıyor. Böyle entegrasyonlardan biri de Bingbon ve TradingView ikilisi arasında yaşandı. Gelişmiş sosyal kripto ticaret platformu Bingbon, TradingView piyasa analiz platformuna ve sosyal ağına entegre edileceğini açıkladı. Şirket, hizmetine doğrudan TradingView web sitesinden veya masaüstü uygulamasından doğrudan erişim sağlayacak.

TradingView kullanıcı veri tabanı 30 milyondan fazla aktif günlük kullanıcı sahip olduğu için Bingbon, API teknolojisi ile web platformuna entegre edilecek ve potansiyel müşterileri doğrudan hedef kitlenin kaynağına götürecek.

Piyasa analiz platformunun kullanıcıları artık doğrudan TradingView’in web sitesinden sipariş gönderebiliyor. Bunu yapmak için, hesaplarını bağlamaları veya yeni bir hesap oluşturmaları ve ardından platformun web arayüzü üzerinden aracı kuruma bağlanmaları gerekecektir. Bingbon’un entegrasyonu, her iki web sitesindeki kullanıcıların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayacak.

Bingbon ve TradingView Entegrasyonu Kullanıcılara Yarayacak

TradingView ile ortaklık, Bingbon kullanıcıları için birçok fırsat yaratacak. Entegrasyon, kullanıcıların emirleri doğrudan TradingView tarafından sağlanan grafikte açabilmesine olanak sağlayacak. Böylece, yeni başlayan yatırımcıların farklı platformlarda farklı grafikleri analiz etmek zorunda kalmadan stratejilerini kullanmalarına yardımcı olacak.

TradingView’in ekosistemi her gün gelişiyor. Bingbon gibi aracı kurumlarla beraber, hem profesyonel hem de yeni başlayan yatırımcılar için en iyi çözümler sunulmaya devam ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala