bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

BinanceUS, Voyager Digital’i Satın Alıyor

binanceus voyager digitali satin aliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD operasyonlarını yürüten Binance.US geçtiğimiz aylarda kripto borç verme platformu Voyager’ı satın almak için teklif vermişti. Binance.US’nin Voyager satın alımına ABD’li düzenleyiciler tepki gösterirken, bir ABD iflas hâkimi satın alımı onayladı.

Binance.US’nin Voyager Satın Alımında Önemli Gelişme

Reuters tarafından aktarılan bir habere göre, ABD’li bir iflas hâkimi, Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US’nin, kripto kredi kuruluşu Voyager Digital’i yaklaşık 1 milyar dolara satın alma anlaşmasına onay verdi.

binanceus voyager digitali satin aliyor 2

Voyager Digital’in avukatı Joshua Sussberg, gerçekleştirilen bir mahkeme duruşmasında, Voyager Digital’in ABD şirketlerine yabancı yatırımları ulusal güvenlik riskleri açısından inceleyen kurumlar arasında yer alan ABD Yabancı Yatırım Komitesi’nin sorularına yanıt verdiğini belirtti.

Sussberg açıklamasında, “Sadece bu soruşturmayla ilgilenmek için değil, bununla birlikte süreci ilerletmek için Binance yetkilileriyle ortak bir çalışma yürütüyoruz.” dedi.

 Son olarak Voyager’ın varlıklarını ilk olarak iflas eden kripto para borsası FTX satın almak için teklif vermişti. FTX’in iflas başvurusunda bulunmasıyla birlikte Voyager yeniden teklif verme süreci başlattı ve bu teklif verme sürecinde en yüksek teklifi veren şirketi Binance.US oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala