bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,765.96 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.11 2.50%
bnb
BNB (BNB) $ 585.56 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 188.93 4.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621341 2.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645097 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213112 7.56%

Binance’ten Yeni Kullanıcılarına, BTC, ETH, DOGE Promosyonu

binanceten yeni kullanicilarina btc eth doge promosyonu

Kripto dünyası tüm hızıyla büyümeye devam ederken kripto borsaları arasındaki rekabet de artmaya devam ediyor. Rakiplerinin önene geçmek isteyen borsalar yeni kampanyalar düzenleyerek kitleleri kendilerine çekmeye çalışıyor. Binance de bu amacım bir parçası olarak yeni kampanyasını duyurdu. Borsa, yeni gelen kullanıcılarına Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) yatırımcıları için 2 kat APY promosyonu başlattığını duyurdu.

Binance’ten Yeni Kullanıcılarına Özel Promosyon

Binance, yeni kullanıcılar için Binance Savings‘e özel bir promosyon başlattı.

binanceten yeni kullanicilarina btc eth doge promosyonu

Kripto para borsası Binance, yeni Binance Savings kullanıcılarına Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin stake etmelerini ve yüzde 10’a varan APY almalarını sağlayan yeni promosyonunu başlattı.

Daha önce Binance Savings’e kaydolmamış kullanıcılar, Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’de iki kat APY kazanma avantajından yararlanabilecek.

Robinhood Milyarlarca Dogecoin’i (DOGE) Hareket Ettiriyor

Dogecoin odaklı Twitter hesabı Mishaboar’a göre, kripto para borsası Robinhood adreslerinden birinden bilinmeyen bir adrese yaklaşık 321 milyon dolar değerinde 4.57 milyarlık Dogecoin taşıdı. DogeWhaleAlert’e göre Robinhood, tuttuğu birçok DOGE’u yeni bir soğuk cüzdana taşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala