bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Binance’ten Kurumsal Kullanıcılar için Yeni Platform

binance kurumsal kullanicilar icin yeni platform baslatiyorfs

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı yeni çalışmalar ile gündemde kalmayı başarıyor. Son olarak Binance, resmi Twitter hesabı üzerinden “Binance Institutional” olarak adlandırılan yeni platformunu duyurdu. Binance bu platform ile kurumsal tekliflerini ve hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.

Binance’ten Kurum Odaklı Platform: Binance Institutional

Binance, kurumsal tekliflerini ve hizmetlerini yükseltmek amacıyla kurumsal kullanıcılar için yeni bir platformu olan Binance Institutional‘ı piyasaya sürüyor. 

Söz konusu kapsamlı bir ürün paketi ve olağanüstü piyasa likiditesinin yanı sıra Binance Institutional şirketler, varlık yöneticileri, hedge fonları, aile ofisleri, likidite sağlayıcıları, madenciler, yüksek net dahil olmak üzere her tür kurumsal kullanıcı için özelleştirilmiş çözümler sunuyor.

Resmi blog gönderisine göre; Binance Institutional, yürütme ve tezgah üstü (OTC) hizmetler, varlık yönetimi ve saklama, komisyoncu programı ve likidite programı sunacak.Ayrıca ticaret çözümleri, getiri ürünleri, profesyonel hizmetler ile veri ve raporlama gibi kurumsal düzeyde ürün ve hizmetler sunmayı planlıyor.

Binance konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Binance, kurumsal tekliflerini ve hizmetlerini yükseltmek amacıyla VIP ve kurumsal kullanıcılar için yeni bir amiral gemisi olan Binance Institutional platformunu piyasaya sürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala