bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,341.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,215.38 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 607.88 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 155.24 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.546688 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500086 4.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159754 1.59%

Binance’ten Düzenleyici Atlatma Planı!

binancee guney korede yeni ortak

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı açıklamalar ve çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak 2019’da bir Amerikan kuruluşu kurduğu için ABD yetkilileri tarafından kovuşturma tehdidinden kaçınmak için bir plan geliştirdi.

Binance, SEC Başkanına Teklif Götürdü

Wall Street Journal’a göre; Binance, Gary Gensler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu başkanı olmadan yıllar önce danışman olarak işe almak istedi.

Bunun yanında Binance, ABD yetkililerini etkisiz hale getirme planı yaptı. Strateji, Binance’in teknolojisini ve markasını lisanslayacak. Ancak bunun dışında Binance tamamen bağımsız gibi görünen, temel bir Amerikan platformu olan Binance.US oluşturmaya odaklanıyordu. ABD düzenleyicilerinin ABD kullanıcılarını hariç tutan daha büyük Binance borsasını incelemesinden koruyacak

binance kripto odeme bifinity

ABD’li düzenleyiciler, bu bağlantıların Binance’in bir ABD şirketi üzerinde kontrol sahibi olduğu anlamına geldiği sonucuna varırsa, birçok yatırımcı için başından beri bir kara kutu olan Binance’in tüm işini denetleme yetkisini talep edebilirler.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’yu ve mali durumunu daha yakından inceleme altına alacaktı. Kısa bir süre önce, bir Teksas mali düzenleyicisi mahkemede Binance.US’nin en büyük hissedarı Bay Zhao’dan mali bilgi sağlamadığı için eyalette faaliyet göstermek için lisans almadığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala