bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Binance’ten Chelsea’nin Satın Alınması Açıklaması

binanceten chelseanin satin alinmasi aciklamasi3 1

Rus oligark ve milyarder Roman Abramovich‘in sahibi olduğu futbol kulübü Chelsea‘yi satması bir süredir gündemi meşgul ediyor. İngiliz Premier liginin efsanevi kulübünün adı Binance CEO‘su (CZ) Changpeng Zhao ile de anılmıştı. Konuyla ilgili Binance’ten bir açıklama geldi.

Reuters’ta yer alan habere göre, Binance CEO’su, Chelsea’nin satın alınmasını reddetti. Binance’ten bir kaynağa dayandırılan haberde kripto borsası CEO’sunun böyle bir anlaşmayı reddettiği yer aldı.

Sözcü, Changpeng Zhao‘nun “Chelsea’yi satışta temsil eden ABD yatırım bankası Raine Group ile görüştü. Ancak bir futbol kulübüne sahip olmak onun önceliklerinden biri olmadığı için takip etmeyi reddetti.” dedi.

Binance Chelsea’yi Satın Almayacak

Binance’in futbol dünyasıyla çeşitli bağları arasında sponsorluk anlaşmaları öne çıkıyor. Bunlar, Afrika Uluslar Kupası Turnuvası, Arjantin milli takımı ve İtalya Serie A takımı Lazio‘ya da sponsorluğu şeklinde sıralanıyor.

Şirketin Chelsea ile de ilgilendiği öne sürülmüştü. Ancak Raine, Reuters’ın yorum talebine yanıt vermedi. Mevcut Avrupa ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu Chelsea de, satış hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala