bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,311.23 3.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.79 2.64%
bnb
BNB (BNB) $ 607.28 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 148.14 6.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526468 3.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477215 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151362 6.02%

Binance’in SWIFT Bankacılık Ortağından Yeni Karar

binancein swift bankacilik ortagindan yeni karar

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in SWIFT bankacılık ortağı yeni bir karar aldı. Alınan karara göre 100 bin doların altındaki dolar transferlerini yasaklayacak.

Binance Bireysel Müşterilerine Yeni Kural

Kripto para borsası Binance, bireysel müşteri tabanına banka ödeme transferlerini durdurabilecek potansiyel bir hizmet kesintisi konusunda bilgilendirme yaptı. İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in hizmet kesintisi, SWIFT ödeme sistemi aracılığıyla 100.000 doların altında kripto para birimleri satın almak ya da satmak isteyen ABD doları banka hesaplarının kullanıcılarını etkileyecek. Binance, yeni kuralların 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren geçerli olacağını bildirdi.

binancein swift bankacilik ortagindan yeni karar 2

Binance tarafından kullanıcılarına gönderilen bilgilendirme mailine göre Binance kullanıcılarının bu durumdan etkilenme ihtimali bulunuyor. Binance açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

SWIFT bankacılık ortağımızın bu yeni kararı, tüm Binance müşterilerimiz için geçerlidir. Alternatif bir çözüm bulana kadar, 1 Şubat 2023’ten sonra banka hesabınızı USD ile SWIFT üzerinden 100.000 USD’den daha düşük kripto para satın almak ya da satmak için kullanamayabilirsiniz.

Binance açıklamasında, çözüm için yeni bir ortak bulma girişimlerinin devam ettiğini belirtti. Binance açıklamasında ayrıca, kullanıcılarının kripto para birimlerini satın almak ya da satmak adına kredi ya da banka kartlarını kullanmaya devam edebileceklerini ve üçüncü taraf borsalara yapılan ya da o kripto para borsalarından yapılan ödemelerin işleme alınacağı ifade edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala