bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Binance’in Endonezya Kripto Para Borsası Planı

binancein endonezyada kripto para borsasi plani

Kripto para borsası Binance, Endonezya‘da yeni bir kripto para borsası oluşturmayı planladığını açıkladı. Bloomberg tarafından yapılan habere göre Binance, proje kapsamında Endonezya’nın en zengin ailesi ile işbirliği içinde yeni girişimini hayata geçirecek. Bahsi geçen ailenin ise ülkenin en büyük bankalarından biri olan PT Bank Central Asia‘yı (BCA) yöneten Hartono ailesi olduğu bildirildi.

Binance, Endonezya Kripto Para Borsası için İşbirliği Kurdu

Binance, Endonezya’da planladığı kripto para borsası için Hartono ailesi ile işbirliği kurdu. Telekomünikasyon holdingi PT Telekom Endonezya da projenin bir destekçisi oldu. Holding, proje sona erdiğinde Binance‘in ülkedeki erişimini genişletmesine ve daha çok kullanıcıya ulaşmasına destek olacak.

binancein endonezyada kripto para borsasi plani 2

Ortaklık haberinin PT Telekom Endonezya‘nın kripto para endüstrisinde kendisine ortak aradığı duyurması sonrası gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Şirketin başkan yardımcısı Ahmed Reza, firmanın içinde olduğu projedeki rolüyle alakalı yorum yaptı. Reza, “270 milyondan fazla insanına ulaşmak için bir borsa gibi kripto işlerini geliştirmelerine destek olacağız.” dedi.

Binance yetkilileri ise Endonezya’da halihazırda zaten birçok kullanıcıya sahip olsa da ülkenin pazar potansiyelini arttırma hedefi olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala