bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

Binance’in CEO’su: Almanya’da Lisans için Başvuru Yapıyoruz

Binancein CEOsu Almanyada Lisans için Başvuru Yapiyoruz

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken, merkezi kripto para borsaları da bu alanda gelişimlerini hızlandırıyor. Bununla birlikte bu borsaların en önemli çalışmalarından birisi de şüphesiz ülkelerde yürüttükleri yasal uyumluluk çalışmaları oluyor. Bu konuda çalışmalarına devam eden Binance de lisans çalışmalarını şimdilerde hızlandırıyor. Son olarak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, OMR 2022 festivalinde Almanya planları hakkında konuştu.

Binance'in CEO'su: Almanya'da Lisans için Başvuru Yapıyoruz

Binance’in CEO’su: Avrupa’yı da Oldukça Önemsiyoruz

Kripto para sektörünün devasa bir boyuta ulaşması ile birlikte en öne çıkan şirketler arasında merkezi kripto para borsaları yer alıyor. Bu yüzden özellikle Binance gibi yüksek işlem hacimlerine sahip kripto para borsaları düzenleyicilerin onayını almak zorunda.

Bu alanda son dönemde çalışmalarını hızlandıran Binance de ülkelerin düzenleyicileri ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdiğini sık sık dile getiriyor. Buna bir örnek olarak Alman kripto lisansı için de başvuru çalışmalarını yürüttüklerini belirten Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, “Fransa’da olmamız, diğer AB ülkelerini görmezden geldiğimiz anlamına gelmiyor” dedi.

Son olarak Binance‘in kısa bir süre önce Fransa düzenleyicisinden onay aldığını da hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala