bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,924.59 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.14 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 543.86 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 138.19 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483742 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441092 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147042 0.89%

Binance’in CEO’su: AB’nin Kripto Önerileri Katı

Binancein CEOsu ABnin Kripto Onerileri Kati

Kripto sektöründeki düzenleme baskıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bir taraftan ABD’de yayımlanan Beyaz Saray Raporu gündemde olmaya devam ederken, AB’nin kripto düzenleme önerileri de sık sık gündeme geliyor. Bu noktada Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’dan da açıklama geldi. Zhao, AB’nin kripto düzenleme önerilerinin fantastik ancak biraz katı bir tutuma sahip olduğunu söyledi.

Binance'in CEO'su: AB'nin Kripto Önerileri Katı

Binance’in CEO’su AB’nin Kripto Önerilerini ‘Biraz Katı’ Olarak Nitelendiriyor

Paris’te gerçekleşen Binance Blockchain Haftasında konuşan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, küresel düzenleme çalışmalarına hakkında konuşurken AB’nin kripto düzenleme önerilerine de değindi. Binance CEO’su, Avrupa Birliği’nin (AB) dönüm noktası niteliğindeki Kripto Varlıklar Piyasası (MiCA) düzenlemesinin, altın veya dolar gibi diğer varlıkların değerine sabitlenmiş kripto para birimleri konusunda biraz katı olduğunu söyledi:

“Taslaklarara baktığımızda piyasadaki likiditenin yüzde 75’ine sahip olan USD bazlı stablecoin’leri kabul etmediklerini görüyoruz”

Zhao konuşmasına ek olarak Paris’in muhtemelen Avrupa’da ve dünyanın daha büyük bölümünde kripto için finans merkezi” olduğunu belirtti. Ek olarak Fransa’daki sektörün önümüzdeki beş yıl içinde daha düşük vergiler ve daha düşük vergilerle yardımcı olacak bir patlamayı beklediğini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala