bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,747.96 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.72 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 583.83 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 188.72 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622805 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648783 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223723 13.61%

Binance’in Baş Büyüme Sorumlusu Şirketten Ayrıldı

binancein bas buyume sorumlusu sirketten ayrildi

Dünyanın günlük işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance önemli bir yöneticisini kaybetti. Binance’in baş büyüme sorumlusu şirketten ayrıldı.

Binance’in Kuruluşundan Beri Şirkette Çalışan Ted Lin, Şirketten Ayrıldı

Kripto para borsası Binance’in baş büyüme sorumlusu Ted Lin, şirketin kuruluşundan beri çalıştığı Binance’ten ayrıldı. Lin, şirketten ayrıldığı haberini Twitter ve LinkedIn üzerinden duyurdu. Lin paylaşımında “Ayrılmak zor bir karardı ancak ailemle daha fazla zaman geçirmek ve zamanım konusunda daha esnek olmak istedim.” ifadesini kullandı.

binancein bas buyume sorumlusu sirketten ayrildi 2

Lin’in LinkedIn profiline göre, Binance’in kuruluşundan iki ay sonrasında Eylül 2017’de Binance’e uluslararası pazarların başkanı olarak katıldı. Lin Eylül 2018’de Binance’in büyümeden sorumlu baş sorumlusu (CGO) olarak görev almaya başladı. Binance’in CGO’su olarak Lin, profiline göre Binance ekosistemini büyütme misyonuyla şirketin büyüme, ticari ve eğitim girişimleri yönetti. Lin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz 5 yıl, kariyerimin en yoğun ancak entelektüel açılan en ödüllendirici yılları oldu. Bu deneyim ufuk açıcı ve alçakgönüllü oldu. Ekip ve girişimler bana iş ve yaşamda pek çok değerli dersler verdi. Ailemle daha fazla zaman geçireceğim ve melek yatırım ve mentorluk yoluyla ekosistemi geliştirmeye devam edeceğim. Kripto ve web3, web4 ve web5 ile ilgilenmeye devam edeceğim.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala