bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,441.87 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,564.66 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 582.07 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 183.37 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619038 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64579 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217849 16.16%

Binance’in 300 Milyar Dolar Değerinde Olduğu Tahmin Ediliyor

binancein 300 milyar dolar degerinde oldugu tahmin ediliyor

Kripto paralar küresel olarak bilinirlik ve genel kabül kazandıkça daha fazla kişi borsalara akın ediyor. Bu borsaların arasında en bilinenlerden biri de Binance. The Wall Street Journal tarafından yayımlanan bir haberde, Binance’in eğer halka açık bir şirket olsaydı muhtemelen yaklaşık 300 milyar dolar değerinde olacağı iddia edildi.

Eğer kafanızda tam olarak bir şey canlanmadıysa şu şekilde örneklendirelim. Eğer ki Binance halka açık olsaydı, değeri, Walt Disney, Exxon Mobil ve Nike’tan daha büyük olurdu. Üstelik Binance, dört yıldan kısa bir süre içinde çok yüksek rakamlara ulaşmış olacak ve kârlılığı da doğru orantılı artacaktı. 

Aynı zamanda Binance CEO Changpeng Zhao‘yu şirketteki en büyük hisseye sahip olduğu için dünyanın en zengin insanlarından biri olarak Forbes listesinde üst sıralarda görebilirdik.

binancein 300 milyar dolar degerinde oldugu tahmin ediliyor 2 1

Binance’in Değeri 300 Milyar Dolar Olabilir

2011 yılında piyasaya sürülen ABD’nin en büyük kripto borsası olan Coinbase, şu anda 70 milyar dolar değerinde. Coinbase, Nisan ayında Nasdaq’ta halka açılmıştı. Görünüşe göre, rakibi de arkadan sıkı bir şekilde geliyor. Öyle ki Zhao’ya göre, Binance’in Amerikan yan kuruluşu olan Binance.US, 2024’te halka açılabilir.

Ek olarak bu yılın başlarında Binance‘in, zorunlu hesap doğrulaması getirerek uyumluluğa proaktif bir yaklaşım benimsemeye zorlayan küresel bir düzenleyici saldırıyla karşı karşıya kaldığını hatırlatalım. Borsa diğer taraftan dünyanın birçok noktasında getirilen regülasyonlar sebebiyle faliyetlerini sonlandırma, kısıtlama, kaldıraç oranlarını azaltma veya değiştirme gibi çözümlere gitti.

Son olarak BTCHaber olarak 300 milyar dolarlık değerlenmenin bir tahmin olduğunu ve yüzde yüz gerçeği yansıtmadığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala