bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Binance’den Merge Hakkında Bilgilendirme

Binanceden Merge Hakkinda Bilgilendirme Geldi

Ethereum Blockchain ağının Merge ile PoS’a geçişinde ilk adımı atmasına sayılı günler kaldı. Birçok alanda hem kullanıcıları, hem de geliştiricileri oldukça etkileyen bu yükseltme, herkesin tedbirli olmasını gerektiriyor. Bu noktada kripto para borsaları da aktif olarak Merge için çalışıyorlar. Son olarak Binance de Merge geçişi için kullanıcılarına bir bildiri yayımladı.

Binanceden Merge Hakkinda Bilgilendirme Geldi

Binance’den Merge Açıklaması: Yeni Bir Token Oluşabilir

Kripto paraların arkasında yatan Blockchain teknolojisi, her ne kadar oldukça aktif ve sürekli değişim hâlinde olsa da ne yazık ki bir güncelleme yapmak için çok büyük çabalara ihtiyaç duymaktadır. Bu noktada son dönemde aktif olarak gündemde olsa da Ethereum’un PoS geçişi için yaklaşık olarak 2 yıldır aktif olarak çalışılıyor.

Binance ise bu önemli ve kritik geçiş için kullanıcılarını uyardı. Borsa, Paris yükseltmesi sırasında ETH yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağını açıkladı. Bununla birlikte Merge sırasında iki farklı senaryonun gerçekleşebileceğini belirten borsa, bu senaryoları şu şekilde açıkladı:

A Senaryosu:

“Yeni bir token oluşturulmaması durumunda Binance, mümkün olan en kısa sürede ETH ve ERC-20 token’ları için yatırma ve çekme işlemlerini açacaktır. Bu konuda yeni bir duyuru daha yayınlanacaktır”

B Senaryosu:

“Zincir, birbiri ile rekabet halinde iki zincire bölünür ve yeni bir token oluşturulursa, “ETH” borsa kodu Ethereum PoS zinciri için kullanılacaktır. Bunun ardından, azınlık olan zincirden çatallanan token’ı olan kullanıcıların Binance TR hesaplarına 1:1 oranında varlıklarını yatıracağız”

Bu noktada borsa, yatırılacak token miktarı için 15.540.293 numaralı ETH ana ağı blok yüksekliğinde veya 15/09/2022 günü saat 03.30‘dan önce alınan ETH bakiyeleri temel alacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala