bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,904.00 2.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,581.04 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 587.91 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 190.04 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625091 2.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650654 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221196 10.74%

Binance’den 2022 Yıl Sonu Raporu

binanceden 2022 yil sonu raporuasfse

2022 yılı birçok şirket için hareketli geçti. Kripto para borsası Binance, 2022 yıl sonu raporunu kamuoyu ile paylaştı. Yayınlanan raporda; Binance’in mevzuat ve uyum tarafında ilerlemelerinden bahsedildi.

Binance, 2022 Yıl Sonu Raporunu Yayınladı

Binance, 2022 yılına ilişkin çalışmalarını özetleyen raporunu açıkladı. Binance raporda, Binance’in 2022’deki çalışmalarının yanı sıra sektördeki gelişmeler de ele alındı. “Sektörümüzü olumsuz olarak etkileyen bazı olaylar art arda gelse de bunlara direnç gösterdik” ifadelerinin yer aldığı açıklamada, Binance’in blokzincir ekosisteminin insanların yaşamlarını iyileştirmeye yönelik potansiyeline duyulan güveni yeniden oluşturmaya odaklandığı belirtildi.

Binance, 2022’de 14 Bölgede Lisans ve Onay Aldı

Uygun yasal çerçevelerin ve kullanıcıları koruyan güvenli bir ekosistemin, kripto ve blokzincirin kitlesel olarak benimsenmesine giden yolun temelini oluşturduğuna inanıyoruz” ifadelerinin yer aldığı raporda şu ifadelere yer verildi:

Geçen yıl sarf ettiğimiz emeklerin görüldüğünü güvenle söyleyebiliriz. 2022’nin sonuna kadar 14 bölgede gerekli lisansları, tescilleri ve onayları aldık. Deneyimimizden faydalanarak, dijital varlıklar için pratik yasal düzenlemeler geliştirme konusunda düzenleyiciler ve kamu otoritelerine yardımcı olmaya devam ettik. Sektörün en yetenekli personellerini bünyemize katarak güvenlik ve uyum ekibimizdeki çalışan sayısını da yüzde 500 artırdık.

SAFU’nun Değerini Tekrar 1 Milyar Dolara Çıkarıldı

Binance’in sektördeki iflasların ardından ekosisteme yönelik güveni yeniden inşa etmek adına çalıştığının belirtildiği raporda, Changpeng Zhao’nun(CZ), merkezi kripto borsalarının, kullanıcıların ve düzenleyicilerin güvenini yeniden kazanması için bir yol sunmak üzere altı ilkeden oluşan bir yazı yayınladığı belirtildi. Raporda; “Acil bir durumda 128 milyon kullanıcımızı korumak maksadıyla Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonumuzun (SAFU) değerini tekrar 1 milyar dolara çıkardık” denildi.

Binance: 2023, Büyüme, Benimsenme ve Yenilik Getiren Bir Yıl Olacak

Binance ayrıca raporunda 2023 yılına da değindi:

2022, gelişmekte olan sektörümüzün temellerini test etti ve Web3 şirketlerini daha çok çabalamaya, daha iyisini yapmaya itti. Kendi açımızdan, güveni yeniden tesis etmek ve bir milyar kripto kullanıcısına daha hoş geldiniz demek için güvenli bir temel oluşturmak amacıyla sektördeki çabalara yardımcı olmaya ve bunları koordine etmeye hazırız. Şaşırtıcı bir hızla büyümemize rağmen, güvenli, kullanıcı dostu bir dijital varlık deneyimi sağlamak için nereden başladığımızı asla unutmadık. Yapmamız gereken çok iş olsa da kullanıcılarımız için doğru olanı yaptığımız sürece 2023’ün daha fazla büyüme, benimsenme ve yenilik getiren harika bir yıl olacağına inanıyoruz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala