bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Binance Yöneticisinden Enflasyon Açıklaması

binance yoneticisinden enflasyon aciklamasi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in bir yöneticisi, enflasyon hakkında açıklamalarda bulundu. Binance yöneticisi açıklamasında, artan enflasyonun kripto müşterilerini artırdığını belirtti.

Enflasyon Kripto Müşterilerini Artırıyor

Bir yönetici yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in artan enflasyon ve tarihsel olarak güçlü bir doların gelişen piyasa para birimlerini baskı altına alması sebebiyle müşterilerinin sayısının arttığın dile getirdi. Latin Amerika’da Binance başkanı Maximiliano Hinz yaptığı açıklamada, “Artık dünya çapında enflasyonun arttığını gördüğümüze göre, giderek daha fazla insanın kendilerini enflasyondan korumanın bir yolu olarak Bitcoin gibi kripto para birimi aradığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

binance yoneticisinden enflasyon aciklamasi 2

Hinz açıklamasında yıllık enflasyonun yüzde 90 olduğu Arjantin örneğine dikkat çekti. Ülkenin Brezilya ve Meksika ile birlikte şirketin en büyük pazarlarından birisi haline geldiğini belirtti. Arjantin’de vatandaşlar, kripto para fiyatlarında yaşanan düşüşlere rağmen Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerine yönelerek yatırımlarını kripto para birimlerinde değerlendirdi. El Salvador’un Bitcoin’i yasal para birimi haline getirmesi hakkında da açıklamalarda bulunan Hinz, diğer Latin Amerika ülkelerinin, henüz anlamlı kripto para birimi yasasını geçirmediğini belirtti. Hinz düzenlemeler hakkında şu açıklamayı yaptı:

Düzenleme bir çerçevedir, ancak bir şeyin düzenlenmemesi her zaman olumsuzluk taşımaz. Bir şey yasaklanmamışsa o zaman yasaldır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala