bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Binance, Yeni Zelanda’da Faaliyet İzni Aldı

binance yeni zelandada faaliyet izni aldi

Dünyanın günlük işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance, Yeni Zelanda’da faaliyet göstermek için gerekli olan izinler almaya başladı. Şirket Yeni Zelanda kurumlarından ülkede faaliyet göstermek için gerekli olan izni aldı.

Binance Yeni Zelanda Faaliyetlerine Başlıyor

Kripto para borsası Binance, Yeni Zelanda İş, Yenilik ve İstihdam Bakanlığı’na (MBIE) kaydolarak yerel bir ofis kurmak şartıyla ülkede faaliyet izni aldı. Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yeni Zelanda’yı biraz öncü olarak görüyoruz. Bu nedenle yerel ekibimiz buradaki kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ürünleri sunmaya özen gösterecekler. Kripto para birimlerinin, işlemlerin ve web’in geleceğini önlemek için burada öğrenecek çok şeyin olduğunu düşünüyorum.

binance yeni zelandada faaliyet izni aldi 2

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in 10 Eylül tarihinde aldığı bu kayıtla NFT’lere, spot alım satım ve stake etme gibi faaliyetleri kapsayacak. Binance ayrıca açıklanan kararla birlikte Binance’in internet sitesinin Yeni Zelanda sakinleri için de yerel bir sürümü kullanıma sunuldu. Son olarak Yeni Zelanda Merkez Bankası geçen yıl Bitcoin, stablecoin ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) konularını tartışacaklarını belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala