bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Binance ve Mastercard Arjantin’de Kart Çıkartacak

binance ve mastercard arjantinde kart cikartacak

Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance, yeni yatırımlarına devam ediyor. Kripto para borsası Binance, Arjantin’deki müşterileri için Mastercard ortaklığında bir kripto para birimi kartı çıkartmak için düğmeye bastı.

Binance ve Mastercard Kripto Kartı Çıkartıyor

Latin Amerika ülkesi Arjantin’de kripto para birimlerinin kullanımı yaygınlaşıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Mastercard ortaklığında ülkedeki ilk kart hizmetini sunmaya hazırlanıyor. Konu hakkında açıklama yapan bir Binance sözcüsü, ürünün şu anda beta sürümünde olduğunu dile getirdi. Sözcü tarafından aktarılan bilgilere göre ürün önümüzdeki haftalarda tüm Arjantin’de kullanıma sunulacak ve yaygın olarak kullanılabilir olacak.

binance ve mastercard arjantinde kart cikartacak 2

Yapılan basın açıklamasında, Binance Card’ın Credencial Payment tarafından verileceği açıklandı. Ülkedeki her kullanıcı değişim Müşterini Tanı (KYC) sürecini tamamladığı ve geçerli bir ulusal kimlik ibraz ettiği sürece ürün için mevcut olacak. Kart, kullanıcıların kripto para birimlerini dünya çağında 90 milyondan fazla Mastercard’a bağlı iş yerlerinde harcama yapılmasına izin verilecek. Kartla yapılan kripto ödemelerinde kesinti alınmayacak ve ödeme esnasında kripto para birimleri gerçek zamanlı olarak itibari para birimine çevrilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala