bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Binance US’ın Yapılandırma Planı, Voyager Müşterileri Tarafından Destekleniyor

binance busdye alternatif ariyor

Kripto para sektöründe son dönemde birçok şirket iflas bayrağını çekti. Bununla beraber iflas eden şirketleri kurtarmak için birçok şirket çalışmalarını hızlandırmıştı. Bunlardan biri kripto para borsası Binance. Binance US, iflas etmiş kripto kredi firması Voyager Digital’e ait varlıkları satın alma hamlesi, Voyager müşterilerinin yüzde 97’si tarafından desteklendi.

Binance US’ın Yapılandırma Planına Voyager Müşterilerinden Destek

Binance US yeniden yapılandırma planı, Voyager müşterilerinin yüzde 97’si tarafından tercih ediliyor Voyager Digital hesap sahiplerinin ezici çoğunluğunun, kripto borsası Binance’in Amerika Birleşik Devletleri merkezli kolundan satın alınmasından yana olduğunu gösteriyor.

İflas yönetim firması Stretto, güç durumdaki kripto borç verene karşı iddialarla 61.300 hesap sahibini sorgulayan Voyager müşterilerinin oylamasını gerçekleştirdi.

voyager coinbase uzerinden kripto varlik satisi yapiyor

Aralık ayında Binance US, Voyager’ın varlıklarını 1,02 milyar dolara satın almak için bir anlaşma yaptığını açıkladı. O zamanki basın açıklamasına göre, Binance US’ın teklifi “mahkeme onaylı ödemeler ve platform yeteneklerine uygun olarak müşterilere kripto parayı ayni olarak iade etmeyi amaçlıyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse yapılan seçimlerin toplamın 59.183’ü, yalnızca %3 ile Binance ABD yeniden yapılandırma planının lehinde oy kullandı veya 2.117 seçmen bunu reddetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala