bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,904.00 2.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,581.04 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 587.91 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 190.04 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625091 2.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650654 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221196 10.74%

Binance.US ve Voyager Arasındaki Anlaşma İncelenecek

binance us ve voyager arasindaki anlasma incelenecekrtt

Binance’in ABD merkezli Voyager için yaptığı teklifin ulusal güvenlik endişeleri nedeniyle reddedildiğini de bildirmişti. Bunun yanında FTX’in geçen hafta iflas başvurusunda bulunacağını açıklamasının ardından Voyager, şirket için teklif verme sürecini yeniden başlattığını ve alternatif teklif verenlerle aktif görüşmelerde bulunduğunu söylemişti. Son olarak ABD Yabancı Yatırım Komitesi (CFIUS), Binance ile Voyager arasındaki satın alma anlaşmasının inceleme gerektirebileceğini belirtti.

Binance.US ve Voyager Arasındaki Anlaşma CFIUS İncelemesine Tabi Olabilir

Kripto para borsası Binance.US ve iflas etmiş kripto borç veren Voyager Digital arasındaki bir anlaşma, mahkeme kayıtlarına göre Amerika Birleşik Devletleri Yabancı Yatırım Komitesi’nin (CFIUS) incelemesine tabi olabilir.

binance us ve voyager arasindaki anlasma incelenecekrttg

Bildirime göre, incelemenin sonucu “tarafların işlemleri tamamlama kabiliyetini, tamamlama zamanlamasını veya ilgili şartları etkileyebilir“. Söz konusu belgede, bu gibi konularda, iflas mahkemelerinin bir teklif sahibinin yeterliliğini belirlerken diğer potansiyel ulusal güvenlik endişelerinin yanı sıra CFIUS incelemelerini de dikkate aldığı belirtildi.

Binance.US, rossTower, Wave Financial ve INX gibi diğer isteklileri geride bırakarak, Voyager ile müşterisinin kilitli fonlara erişimini hızla yeniden sağlayacak bir anlaşma yapmaya çalıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala