bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,169.66 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,039.79 3.44%
bnb
BNB (BNB) $ 530.67 6.03%
solana
Solana (SOL) $ 130.91 8.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487945 1.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446771 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149532 3.07%

Binance.US, Solana Metaverse’de Bir Ofis İnşa Ediyor

binance us solana metaversede bir ofis insa ediyor

Bilindiği üzere metaverse‘de arazi satın alma, mağaza açma gibi eylemler son zamanlarda daha da popüler bir hale geldi. Bu kez bir haber de kripto para borsası Binance’in ABD kolu Binance US’den geldi. Binance.US, Solana Blockchain‘i üzerine inşa edilmiş bir metaverse platformu olan Portals’ta bir ofis inşa ediyor. Söz konusu olan Portals, kullanıcıların binaları ve etkileşimli odaları keşfedebilecekleri yoğun bir kentsel ortamı yeniden yaratıyor.

binance us solana metaversede bir ofis insa ediyor 2

Binance US, Solana’nın Metaverse’ü Portals’ta Yer Alacak

Geçtiğimiz günlerde aktardığımız gibi birçok şirket metaverse‘de yerini almaya başladı. Hatırlatmak gerekirse Teknoloji devi Samsung; Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu Decentraland ile bir birliği yaptı. Bu kapsamda şirket, Decentralandda mağaza açacak. Diğer yandan kripto para borsası Binance US de Solana Blockchain‘i üzerine inşa edilmiş bir metaverse platformu olan Portals’ta yeni bir ofis kuruyor. Portals topluluk ve ortaklıklar başkanı Chris Lund, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

​​Binance.US, en son haberleri, çizelgeleri ve olayları sanal olarak sunmaya odaklanarak Portals Downtown’da bir yer ediniyor.

Bunun yanında Lund, kripto borsası FTX’in ABD kolu olan FTX.US’un da Portals’ta kendi ofisini kuracak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala