bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,261.95 5.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,078.66 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 546.00 6.38%
solana
Solana (SOL) $ 135.96 11.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493218 4.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467548 4.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155576 5.82%

Binance.US CEO’su Kripto Kışından Endişeli Değil

binance us ceosu kripto kisindan endiseli degil

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın Amerika Birleşik Devletleri operasyonlarını yürüten Binance.US CEO’su, kripto para piyasalarında yaşanan durumları değerlendirdi. Binance.US CEO’su yaşanan kripto kışından endişeli olmadığını belirtti.

Binance.US Kripto Para Piyasalarında Yaşananlardan Endişeli Değil

Kripto para piyasalarında düşüş devam ederken, bazı kripto şirketleri küçülmeye giderek işten çıkartmalar gerçekleştirmişti. Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto borsası Binance’ın ABD operasyonlarını yürüten Binance.US CEO’su, mevcut durum hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Binance.US CEO’su Brian Shroder, Eylül 2021’de görevine başlamıştı.

binance us ceosu kripto kisindan endiseli degil 2

Binance.US döneminde yaşanan bu durumlar, Binance.US için çalkantılı bir dönemi işaret ediyordu. Ancak yeni CEO ile birlikte Binance.US kısa süre içinde toparlandı. Shroder, yaptığı açıklamada, “Nisan ayında 4.5 milyar dolarlık bir değerlemeyle, 200 milyon dolarlık bir başlangıç turunu yeni yükselten Binance.US, bu turun devamı olarak önümüzdeki aylarda daha fazla fon duyurmaya hazırlanıyoruz.” ifadesini kullandı. Shroder, diğer kripto para şirketlerinin küçülmeye gittiği mevcut durumda, Binance ile birlikte Binance.US şirketinin de daha fazla büyümeye odaklandığını belirtti. Shroder diğer kripto şirketlerinden çıkartılan personeller ve Binance.US için gelecek planları açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İster Coinbase tarafından teklifleri iptal edilmiş olsun, ister Gemini tarafından işten çıkartılmış olsun, isterse halen bu şirketlerde olsun, farklı sektörlerden her türlü çalışana açığız. Elbette ki bu tür adayların hepsiyle bir görüşme gerçekleştiriyoruz. Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler karşısında Binance’in güçlü kalmaya devam edeceğini düşünüyorum. Binance Stadyumu olmamasının bir nedeni bulunuyor. Coinbase’in 30 saniyelik bir Super Bowl reklamı için harcanan tutarı, 2021 yılında oluşturduğumuz tüm pazarlama bütçemizden daha düşük olmasının da bir nedeni var. Bu gibi nedenlerle Binance ve Binance.US olarak kripto kışından dolayı endişeli değiliz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala