bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Binance.US, AMP’yi Listelemeyi Bırakacak

binance us ampyi listelemeyi birakacak

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kısa bir süre önce AMP’nin menkul kıymet olduğunu açıklaması sonrasında kripto para borsalarından yeni adımlar gelmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD operasyonları yürüten Binance.US, AMP listelemesini bırakacağını açıkladı.

SEC Kararı Sonrasında Binance.US, AMP Listelemesini Bırakıyor

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçtiğimiz haftalarda AMP’nin eski bir Coinbase çalışanına ve iki ortağına karşı iç ticaret davasında bir menkul kıymet olduğunu iddia etmesi sonrasında kripto para borsalarından da yeni hamleler geliyor. Dünyanın günlük işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD operasyonlarını yöneten şirketi Binance.US, AMP tokenini “çok dikkatli bir şekilde” listeden kaldırma kararı aldığını açıkladı.

binance us ampyi listelemeyi birakacak 2

Kripto para borsası Coinbase’in davasında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), menkul kıymetler olduğunu iddia ettiği dokuz dijital varlığı adlandırdı. Binance.US’a göre, bu dokuz tokenden sadece AMP Binance.US platformunda listeleniyor. Binance.US, AMP ticaretinin gelecekte platformunda devam edebileceğini söyledi. Bununla birlikte “AMP sınıflandırması hakkında daha fazla netlik sağlanana kadar bu adımı şimdi atıyoruz” ifadesi kullanıldı. Verilere göre AMP’nin fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde 2.4 oranında düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala