bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Binance Türkiye ve Web3 Teknolojileri Derneği Blockchain Topluluklarını Bir Araya Getirdi

binance turkiye web3 teknolojileri dernegi blockchain topluluklarini bir araya getirdivbfb

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Binance Türkiye, kripto sektöründeki çalışmalarına devam ediyor. Binance Türkiye ve Web3 Teknolojileri Derneği, web3 ve blokzincir ekosisteminde bir ilki daha gerçekleştirerek Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde kurulan 18 blokzincir öğrenci kulübünü bir araya getirdi.

‘’Kampüs Efsaneleri’’ adı altında gerçekleşen Webinarın açılış konuşmasını yapan Binance Türkiye Pazarlama ve Topluluk  Müdürü Alper Bulut, Binance’in önceliğinin her zaman eğitim olduğunu vurguladı. 

Binance Türkiye ve Web3 Teknolojileri Derneği Çalışmalarına Devam Ediyor

Etkinliğin açılış konuşmasını Binance Türkiye Pazarlama ve Topluluk Müdürü Alper Bulut gerçekleştirdi. İlk defa dünyanın lider blokzincir ekosistemi şirketi olarak öğrenci topluluklarının bir araya gelmesinde, Binance Türkiye gibi bir markanın öncülük ettiğini belirtti. 

Binance Türkiye Pazarlama ve Topluluk Müdürü Alper Bulut konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Binance olarak önceliğimiz eğitim. Web3 ve blokzincir konularının anlaşılması bizim için çok önem taşıyor. Binance Türkiye olarak böylesi geniş çapta öğrenci toplulukları için bir buluşma alanı oluşturmanın heyecanı içerisindeyiz.

Web3 teknolojileri Derneği Kurucusu Buğra Ayan ise şu şekilde açıklama yaptı:

Türkiye kripto varlık kullanımı konusunda dünyada ilk sıralarda yer alan ülke. Bu kripto varlık sahipleri ülkenin her şehrinde ve ilçesinde yer alıyor. Fakat finansın ötesinde teknolojisini geliştiren, işin mutfağında olan yerler belli başlı lokasyonlarda bulunuyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala